Elkészítés: A káposztát félbevágom, torzsáját kivágom, leszeletelem. A szalonnaszeletek mindkét oldalát éles késsel bevagdosom, serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm, félreteszem. A hagymát apróra vágom, nagyobb lábasba teszem, ráöntöm a szalonnából kisült zsírt és egy kevés étolajat. A hagymát üvegesre párolom, ráteszem a szeletelt káposztát, a paprikát, összekeverem, majd sót és ízlés szerint őrölt borsot adok hozzá. Kevés forró vizet öntök alá, és fedő alatt párolom, időnként megkeverem. Amikor a káposzta megpuhult, fedő nélkül a felesleges levet elpárologtatom. Tálaláskor az átmelegített szalonnát feltétnek adom hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.