Elkészítés: A szalonnát vágjuk cikkekre, és kerámiatálban vagy kisebb tepsiben, zsiradék hozzáadása nélkül félig süssük meg forró sütőben.
Amikor még nem pirosak, de már láthatóan összesültek a szalonnadarabkák, akkor a megmosott, félbevágott kelbimbót forgassuk bele a szalonnás egyvelegbe, borssal és szerecsendióval szórjuk meg. Tegyük vissza a sütőbe, egészen addig, amíg a szalonnadarabok ropogós pirosra nem sülnek.
Keverjünk hozzá előpirított diódarabokat és máris kész a salátánk. Rántott tengeri halhoz különösen finom, de önmagában is tartalmas főétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.