Előkészítés: A tésztához a vajat a tojással, a tejjel, a liszttel, egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzunk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Közben a káposztát leöblítjük, lecsepegtetjük. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A sütőt 200Cº fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, ropogósra sütjük benne a szalonnát. Hozzáadjuk a káposztát, ráöntjük az almalevet és a zöldséglevest, és fedő alatt 5 percig pároljuk. A káposztát a mustárral, sóval, borssal fűszerezzük, belekeverjük a tejfölt, és 3-4 percig pároljuk. Hagyjuk kihűlni. A snidlinget leöblítjük, összevágjuk. A tojással együtt a kihűlt masszához keverjük. Kivajazunk egy tepsit. A tésztát kinyújtjuk, és a tepsibe nyomkodjuk, villával több helyen megszurkáljuk. A tésztára borítjuk a káposztás masszát, befedjük a sajttal, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Paradicsomsalátával nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.