Elkészítés: A tésztához a vizet egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a sót, majd hozzáadjuk a zsírt. Ha elolvadt a zsír és forr a víz, akkor hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg elválik az edény falától. Amíg forró, egyesével beletesszük a tojásokat, és robotgéppel beledolgozzuk.
Kizsírozott tepsibe dió nagyságú gömböket helyezünk el a tésztából egymástól 4 cm távolságra. 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
A kész fánkokat félbevágjuk, kicsit kikaparjuk a közepét.
A pudingport egy edénybe rakjuk, hozzáadjuk a cukrot, és elkeverjük a tejjel. Folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
A fánkokat megtöltjük a pudinggal, ízlés szerint tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.