Elkészítés: A vöröshagymát tisztítás után apróra vágom, majd a felforrósított olajon üvegesre fonnyasztom. A tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát, és azonnal ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem. Hozzárakom a darált húst, megsózom, és folyamatosan kevergetem. Amikor félig kész, hozzáteszem
a Knorr pörkölt Rafinériát, készre főzöm, majd a lángot lezárva alatta, hagyom kihűlni.
Közben a főtt burgonyát meghámozom és karikára vágom. A megmosott, lecsurgatott és finomra metélt petrezselyemzöldet és a tejfölt belekeverem a darált húsba, végül hozzáadom a habosra felvert tojást is. Egy kis edényben a zöldborsót félpuhára megpárolom.
Közepes nagyságú tepsit előkészítek, kikenem vajjal, belerakom a burgonyakarikát, megsózom, és rászórom a párolt zöldborsót. A húsos-tojásos tejfölt rákenem a tetejére, és a tepsit szorosan fóliával befedve kb. 40 percig párolom előmelegített sütőben. Végül a fóliát levéve pirosra pirítom a rakott krumpli tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.