Elkészítés: Míg a tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, addig a paprikát és paradicsomot megtisztítjuk, a paprikát vékony csíkokra (aki nem szereti, kihagyhatja belőle), a paradicsomot pedig apró kockákra vágjuk, a répát durvára reszeljük. A halat apróra vágjuk, a a petrezselymet finomra aprítjuk.
A tésztát leszűrjük, tálba tesszük, hozzáadjuk a paprikát, a répát, a paradicsomot, a halat és a petrezselymet, igény szerint sózzuk, borsozzuk, plusz az egyik doboz hal olaját rálocsoljuk, fél citrom levével meglocsoljuk, összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.