Elkészítés: A pácléhez felforralunk 2 liter vizet. Beledobjuk (tisztítva) a hagymát, a fokhagymát, a mustármagot, a borsot, a borókabogyót, a babérlevelet, a zsályát és az ecetet. A húst 2–3 napig pácoljuk ebben a lében.
Elkészítés: A húst kiemeljük a pácból, papírtörlővel szárazra törüljük, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, sózzuk. A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájából, a lisztből, a sörből és az olajból sűrű palacsintatésztát készítünk. Felverjük a tojásfehérjét, és a masszába forgatjuk. Sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a húsfalatkákat, és bő, forró olajban kisütjük. Hagymás sült burgonyával tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 nap múlva
1 adag: 580 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.