Elkészítés: A pácléhez felforralunk 2 liter vizet. Beledobjuk (tisztítva) a hagymát, a fokhagymát, a mustármagot, a borsot, a borókabogyót, a babérlevelet, a zsályát és az ecetet. A húst 2–3 napig pácoljuk ebben a lében.
Elkészítés: A húst kiemeljük a pácból, papírtörlővel szárazra törüljük, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, sózzuk. A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájából, a lisztből, a sörből és az olajból sűrű palacsintatésztát készítünk. Felverjük a tojásfehérjét, és a masszába forgatjuk. Sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a húsfalatkákat, és bő, forró olajban kisütjük. Hagymás sült burgonyával tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 nap múlva
1 adag: 580 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.