Elkészítés: A tészta hozzávalóit lágy tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, 1/2 órára hűtőbe tesszük. Közben a hámozott almát cikkekre vágjuk, hozzáadjuk a szedret, a gyömbért és ízlés szerinti cukrot. Összeforgatjuk. A tésztát 2 felé osztjuk és kinyújtjuk. Kerek formát kibélelünk az egyik tésztával. Ráhalmozzuk a gyümölcsöt. A tetejére vajdarabkákat teszünk. A tészta szélét megkenjük tojással, és befedjük a másik kinyújtott tésztával. A széleket összenyomkodjuk. Megkenjük tojással. Tetejére csipetnyi fahéjat és cukrot szórunk. Villával megszurkáljuk, hogy a keletkező gőz távozhsson. Előmelegített sütőben 180 fokon 50 percig sütjük az alsó rácson.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.