Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A mézet és a szódabikarbónával összeszitált lisztet beledolgozzuk. Csipetnyi sóval, a fahéjjal és a szegfűszeggel fűszerezzük.
A megmosott, lecsepegtetett mazsolát és a kis kockára darabolt birsalmasajtot a lisztbe forgatjuk, és a durvára aprított dióval együtt a masszába keverjük.
A tésztát a vajjal kikent, lisztezett őzgerincformába töltjük. Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Kivesszük a sütőből, a formában hagyjuk néhány percig, majd rácsra borítjuk, és kihűtve, olajjal elkevert tortabevonóval lekenjük. Hagyjuk
dermedni, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.