Elkészítés: Az élesztőt a lisztbe morzsoljuk, hozzáadjuk az étolajat, a sót, és a tejjel jól összedolgozzuk. Ha jól meggyúrtuk, 3 egyenlő cipóra osztjuk, és letakarjuk.
Míg a tészta pihen, a margarint a 3 tojás sárgájával és a pici sóval habosra keverjük, majd 3 felé osztjuk.
A cipót téglalap alakúra nyújtjuk, majd megkenjük a krém egyharmadával. Feltekerjük, mint a beiglit, és az így kapott hengert háromszögekre vágjuk.
Tetejüket megkenjük az 1 felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, és sütőpapírral kibélelt tepsiben előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.