A csirkemellfilét nagy kockákra vágjuk. Összekeverjük a szójaszószt, 4 evőkanál vizet, az összezúzott fokhagymát meg az agávészirupot, és kb. 30 percig pácoljuk benne a húst. Nyársakra tűzzük, megszórjuk szezámmaggal, és grillen megsütjük.
Közben elkészítjük a mogyorómártást. Turmixgépbe dobjuk felaprítva a vöröshagymát, a gyömbérdarabot és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csiliport, a barna cukrot meg a pirított mogyorót, és finom péppé turmixoljuk. Közben folyamatosan adagolva, vékony sugárban hozzáöntjük az olajat.
A pépet kisebb lábosba öntjük, és szinte forrásig melegítjük. Lassan hozzáadjuk a kókusztejet és a páclét, majd habverővel összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, és közvetlenül tálalás előtt belenyomjuk a citrom levét. A csirkenyársakkal együtt kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.