Elkészítése: A halat lemossuk, kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citromlével, majd sóval, borssal ízesítjük. A szezámmagokat összekeverjük. Megtisztítjuk a hagymát és a fokhagymát. A hagymát kockákra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk a fokhagymaprésen. A chilit kimagozzuk, felaprítjuk. A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük. A fehér káposztát megtisztítjuk, megmossuk, csíkokra vágjuk. A répát meghámozzuk, vékony hasábokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát, a gyömbért és a chilit 3 evőkanál forró olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a káposztát és a répát, majd közepes tűzön tovább sütjük, kb. 10 percig. A halkockákat először belemártjuk a habosra kevert tojásfehérjébe, majd mindkét oldalát megszórjuk a szezámmag-keverékkel. A maradék olajban, fedő alatt 8-10 perc alatt megsütjük. A zöldséget ízesítjük az ecettel, a szójaszósszal és a szezámolajjal, majd belekeverjük a feldarabolt koriandert. A hallal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.