Elkészítése: A halat lemossuk, kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citromlével, majd sóval, borssal ízesítjük. A szezámmagokat összekeverjük. Megtisztítjuk a hagymát és a fokhagymát. A hagymát kockákra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk a fokhagymaprésen. A chilit kimagozzuk, felaprítjuk. A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük. A fehér káposztát megtisztítjuk, megmossuk, csíkokra vágjuk. A répát meghámozzuk, vékony hasábokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát, a gyömbért és a chilit 3 evőkanál forró olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a káposztát és a répát, majd közepes tűzön tovább sütjük, kb. 10 percig. A halkockákat először belemártjuk a habosra kevert tojásfehérjébe, majd mindkét oldalát megszórjuk a szezámmag-keverékkel. A maradék olajban, fedő alatt 8-10 perc alatt megsütjük. A zöldséget ízesítjük az ecettel, a szójaszósszal és a szezámolajjal, majd belekeverjük a feldarabolt koriandert. A hallal együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.