Elkészítés: A lekvár kivételével minden alapanyagot egy nagyobb tálban összekeverek kézzel, majd fél órára hűtőbe teszem.
A sütőt előmelegítem 175 fokra. Egy 33 x 35 cm-es tepsit margarinnal kikenek.
Kiveszem a hűtőből a tésztát, egy darabot (kb. 1/4 részt) leválasztom, ebből lesznek a rácsok a tetején, a többit belenyomkodom a tepsibe. Készítek neki egy pici peremet is, mert egy egész üveg lekvárral fogom leönteni, jobb, ha nem sül az oldalához a lekvár. A félretett darabból kisebb nudlikat sodrok, ezeket megpróbálom rács formában elrendezni a lekváron.
Betolom a sütőbe, és legalább 40 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.