Mossuk le a zöldségeket. A paprikát csumázzuk ki, a paradicsomot hámozzuk meg, és kaparjuk ki a magjait. Az uborkát vágjuk ketté hosszában, és kanalazzuk ki a magját. Mindent vágjunk apró kockákra, és keverjük össze a felaprított hagymával és fokhagymával.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd locsoljuk meg az ecettel és az olajjal. Végül tegyük a salátát hűtőbe 15 percre, hogy összeérjen.
Közben mossuk le és tépkedjük kisebb darabokra a salátaleveleket. Tegyük tálkákba, és szedjük erre a lehűlt salátát. Kínálhatunk hozzá péksüteményt vagy sós kekszet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.