Elkészítés: A burgonyát meghámozom, kb. 1 cm vastag hasábokra darabolom. A sárgarépával, petrezselyemmel és zellerrel is hasonlóan járok el – minden összetevőt azonos nagyságúra vagdosok. A paradicsomok héját forró vízbe mártva eltávolítom, gerezdekre szeletelem.
A fűszeres olajhoz a salottát egészen finomra aprítom, a fokhagymát fokhagymanyomón átpréselem. Egy jókora nejlonzacskóba kanalazom a kétféle hagymát, hozzáadom a 1/2 lime frissen préselt levét, fűszerezem. Alaposan összerázom, majd hozzáadagolom a paradicsom kivételével az előkészített zöldségeket. A zacskó nyílását szorosan összefogva jól összeforgatom a tartalmát.
Egy nagy gáztepsit alufóliával borítok, a sütőt 180 fokra előmelegítem. A fűszeres zöldséghasábokat egyenletesen elosztom az előkészített tepsiben, majd rárakosgatom a paradicsomokat, a tetejére kevés oregánót szórok. 35-40 perc alatt megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.