Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A húst megmossuk, apró kockákra vágjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, és szintén apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint sós, olajos vízben megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Belekeverjük a répát és a hagymát, kissé megkapatjuk, és felöntjük a húslevessel. Sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, és közepes tűzön kb. 5 percig főzzük. Belekeverjük a tejszínt, a citromlevet, és felforraljuk. Beleszórjuk az ételsűrítőt, és egyet forralunk rajta. A tésztát összekeverjük a szósszal, és petrezselyemlevélkékkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.