Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint előkészítjük. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk, csíkokra vágjuk.
Kikenünk egy kerek vagy hosszúkás tűzálló tálat. A sütőt 220 °C-ra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett deszkán formánk alakjához igazítva kinyújtjuk, és a formába fektetjük. Peremet is hagyunk neki. A sütőben kb. 10 percig elősütjük.
Felforrósítjuk az olajat, és 3 percig pirítjuk benne a paprikákat. Az elősütött tésztára terítjük, rárakjuk a szalámit. A tojásokat kissé felverjük, beledolgozzuk a tejfölt, sóval, borssal és a fűszerpaprikával ízesítjük. A zöldségekre öntjük.
A pitét a sütőbe visszatesszük, és további 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.