Elkészítés: A sárgarépát meghámozzuk, a cukkini végeit levágjuk, a paprikát kicsumázzuk. Mindhármat vékony csíkokra vágjuk.
Bőséges sós vizet forralunk. A répadarabokat kb. 2 percig főzzük benne, majd hozzáadjuk a paprikát, és azzal még 1 percig főzzük. Hozzáadjuk a
cukkinit, és további 1 percig főzzük, majd a zöldséget leszűrjük.
A pulykaszeleteket kézzel kissé kinyomkodjuk. Mindegyikre kenünk 1-1 teáskanál pestót, sózzuk, borsozzuk. A húsokra rátesszük a zöldségcsíkokat, majd felcsavarjuk. Két végét hústűvel rögzítjük.
Egy nagy lábosban olajat melegítünk, és a tekercseket 15-20 percig, közepes lángon aranybarnára sütjük.
A vajat egy lábosban felforrósítjuk. Beletesszük a maradék zöldséget, megsózzuk, megborsozzuk, összepirítjuk, és a tekercsek mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.