Elkészítés: A sárgarépát meghámozzuk, a cukkini végeit levágjuk, a paprikát kicsumázzuk. Mindhármat vékony csíkokra vágjuk.
Bőséges sós vizet forralunk. A répadarabokat kb. 2 percig főzzük benne, majd hozzáadjuk a paprikát, és azzal még 1 percig főzzük. Hozzáadjuk a
cukkinit, és további 1 percig főzzük, majd a zöldséget leszűrjük.
A pulykaszeleteket kézzel kissé kinyomkodjuk. Mindegyikre kenünk 1-1 teáskanál pestót, sózzuk, borsozzuk. A húsokra rátesszük a zöldségcsíkokat, majd felcsavarjuk. Két végét hústűvel rögzítjük.
Egy nagy lábosban olajat melegítünk, és a tekercseket 15-20 percig, közepes lángon aranybarnára sütjük.
A vajat egy lábosban felforrósítjuk. Beletesszük a maradék zöldséget, megsózzuk, megborsozzuk, összepirítjuk, és a tekercsek mellé tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.