Elkészítés: A tésztát félpuhára, a zöldségkeveréket puhára főzöm. Eközben felaprítom a vöröshagymát, majd amikor megpuhult, mehet bele a kockára vágott sonka. Összesütöm. A tejfölt ízesítem a fokhagymával, sóval és borssal (a legfinomabb fűszersóval). Egy jénai tálat kivajazok, alulra teszem a tészta 1/3-át, rá kerül a hagymás-sonka fele, erre jön a zöldségkeverék fele, és az egészet nyakon öntöm a fokhagymás tejföl 1/3-ával. Ezt megismétlem, aztán befejezésként jöhet az utolsó adag tészta és tejföl. 200 fokos, előmelegített sütőben sütöm alufólia alatt 30 percig, majd leveszem az alufóliát, ráreszelem a sajtot, és még 10 percet a sütőben hagyom. A sütőből kivéve érdemes 10 percig állni hagyni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.