Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük pár csepp olívaolajat adva a vízhez, hogy a tészta ne ragadjon össze. A tésztát al dente főzzük. Ezalatt a körtét és a szőlőt megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk. Ugyanígy teszünk a gépsonkával és a dióval is.
Mikor megfőtt a tészta, leszűrjük, megvárjuk, míg kissé kihűl, majd hozzákeverjük a feldarabolt körtét, szőlőt, diót, sonkát, a lecsepegtetett kukoricát, a feldarabolt sajtot. Majd ízlés szerint teszünk rá kevés borsot, kevés ételízesítőt, s meglocsoljuk pár csepp citromlével és pár csepp olívaolajjal.
Az eredmény talán szokatalan ízkombináció, mégis igen kellemes. Főleg ha pár órát hagyjuk állni hűtőben, hogy az ízek tényleg összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.