Elkészítés: 20 dkg pácolt karajt (sonkát) apró kockákra vágok, és míg pirul egy csöppnyi olajon, felszeletelek 4 nagyobb gombafejet, majd együtt párolom, míg a gomba megpuhul. Ekkor hozzáöntök 25 dkg mexikói zöldségkeveréket. Mindezt pár percig párolom. Egy nagy tálba beleteszek 25 dkg száraztésztát, hozzáadom a zöldséges ragut, belereszelek 15 dkg sajtot, hozzámorzsolok 1 Knorr fokhagymás és 1 petrezselymes ízbombát. A Knorr Tejszínes-sonkás Rafinériát a leírás szerint elkészítem, ráöntöm a tésztás-zöldséges rakottasra, és alaposan összekeverem. Tűzálló tálba öntöm, a tetejét megszórom még egy adag reszelt sajttal, lefedem alufóliával (hogy a tetején lévő tészta ne süljön, hanem puhuljon), és kb. fél órára előmelegített sütőbe teszem. Ezután leveszem a fóliát, és tetszés szerinti pirosságúra sütöm. Mikor egy picit kihűlt, kockákra vágva tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.