Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a répát vékony szeletekre majd csíkokra, a pórét karikákra, a karfiolt kis rózsákra, a karalábét kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a húslevest, és a zöldségeket egymás után ropogósra pároljuk benne. Kiszedjük, lecsepegtetjük, és mindegyiket összekeverjük. A paradicsomot lecsepegtetjük, levét felfogjuk. A tejföl felét és a zöldfűszereket a paradicsomléhez keverjük, és a zöldségekre öntjük. Kimérünk fél litert abból a húslevesből, amiben a zöldségeket főztük, felforraljuk, és belekeverjük a kukoricadarát. Felforraljuk, levesszük a tűzről, és fedő alatt kb. 15 percig állni hagyjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat 3 evőkanál forró vízzel habosra keverjük, beledolgozzuk a krémsajtot, a maradék tejfölt és a petrezselymet. Alaposan összekeverjük a kukoricadarával. Beleszórjuk a napraforgómagot, és sóval, borssal ízesítjük. A banánt meghámozzuk, karikára vágjuk, és megcsepegtetjük a citromlével. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, beleforgatjuk a banánt, és az egészet óvatos mozdulatokkal a kukoricadarás masszához keverjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, beleöntjük a kukoricadarás massza felét, és megszórjuk 1 evőkanál zsemlemorzsával. Ráhalmozzuk a zöldséges keveréket a levével együtt, végül a maradék masszát rásimítjuk. Rászórjuk a maradék zsemlemorzsát, és apró darabokban a vajat. A sütőben kb. 60-70 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.