Elkészítés: A tésztához a vizet a sóval és a vajjal felforraljuk, majd hozzáöntjük a lisztet, és addig keverjük, míg a massza teljesen összeáll. Ezt követően lehúzzuk a tűzről, és egyenként hozzákeverünk az egész tojásokat, mindegyik tojással külön-külön alaposan el kell keverni a tésztát. Habzsákba töltjük, és tetszőleges nagyságú, szív alakú formákat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral, végül hozzáadjuk a zselatin, levesszük a tűzről. Belekeverjük a mascarponét, és langyosra hűtjük.
A fánkok tetejét levágjuk, a krémet habzsák segítségével beletöltjük, majd a kemény habbá vert tejszínt a krémre tesszük. A tejszínhabot a szív-kalappal lezárjuk, ízlés szerint porcukrozhatjuk vagy csokizhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.