Elkészítés: 5 darab 1 tojásos piskótát sütünk, amelyeknek a tésztáját ételfestékekkel színezünk be (a legkisebb tortaformát használtam).
A mascarponét összekeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, ízlés szerint porcukorral. Majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládékat és a tejszínt, eközben a zselatint feloldjuk a vízben, és ha langyos, akkor a krémhez öntjük. 20 percig a hűtőben pihentetjük.
A cukormázat a tasakon feltüntetett instrukciók alapján elkészítjük, fehérrel bevonjuk a tortát, a maradékot az ételfestékkel színezzük, majd virágokat formázunk, a tortát ezekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.