Elkészítés: Langyos ételízesítős vízbe áztatjuk a szójakockát.
Olajon megdinszteljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomsűrítmény és a gombát. Alaposan átkeverjük, fűszerezzük, beletesszük a szójakockát és az áztató levéből kanalanként annyit adunk hozzá, hogy sűrű szaftot kapjunk. Fedő alatt addig főzzük, míg a gomba megpuhul, majd tejfölös habarással besűrítjük.
Nokedlivel és savanyúsággal tálaljuk. Én most kivételesen tésztát főztem hozzá... Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.