Elkészítés: Egy serpenyőben megpirítom a tökmagot, félreteszem.
Közben a hagymákat, a cukkinit és a petrezselymet felaprítom.
Egy lábasban kevés olajon és vajon a hagymákat megdinsztelem. Hozzáadom a cukkinit, együtt dinsztelem tovább, majd felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Amikor megfőtt a cukkini, hozzáadom a petrezselymet és a tökmag felét, a tejet, botmixerrel pürésítem, majd egyet forralok rajta.
Tálaláskor merek a levesből, locsolok rá szőlőmagolajat, szórok rá tökmagot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.