Elkészítés: A tésztát forró vízben kifőzzük. (Én úgy szoktam, hogy ha a tészta forrni kezd, fedőt teszek rá, és kb. egy perc múlva elzárom alatta a gázt. 10 perc alatt finom, roppanós lesz a tészta, és nem tud szétfőni.)
Közben:
- a sütőt előmelegítjük jó forróra
- a szalonnát felkockázzuk, kiolvasztjuk a zsírját, majd hozzáadjuk a karikákra vágott pórét, és egy kicsit fonnyasztjuk. Ezt lehet abban az edényben is, amiben később a tésztát megsütjük
- felverjük a tojást, belekeverjük a tejszínt, sót, borsot, és jó sok szerecsendiót reszelünk hozzá
- a tésztát leszűrjük, sütőedénybe tesszük, ráöntjük a szalonnás pórét, a tejszínes masszát, és jól összekeverjük.
- sok sajtot reszelünk rá
- mehet a sütőbe, kb. 20 percre
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.