Elkészítés: A tésztát forró vízben kifőzzük. (Én úgy szoktam, hogy ha a tészta forrni kezd, fedőt teszek rá, és kb. egy perc múlva elzárom alatta a gázt. 10 perc alatt finom, roppanós lesz a tészta, és nem tud szétfőni.)
Közben:
- a sütőt előmelegítjük jó forróra
- a szalonnát felkockázzuk, kiolvasztjuk a zsírját, majd hozzáadjuk a karikákra vágott pórét, és egy kicsit fonnyasztjuk. Ezt lehet abban az edényben is, amiben később a tésztát megsütjük
- felverjük a tojást, belekeverjük a tejszínt, sót, borsot, és jó sok szerecsendiót reszelünk hozzá
- a tésztát leszűrjük, sütőedénybe tesszük, ráöntjük a szalonnás pórét, a tejszínes masszát, és jól összekeverjük.
- sok sajtot reszelünk rá
- mehet a sütőbe, kb. 20 percre
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.