Elkészítés: A hagymát és a füstölt szalonnát apró kockára vágom. A húst megmosom, majd egyforma kis kockákra aprítom. A zöldpaprikát felszeletelem, a zellert lereszelem, a paradicsomot karikára vágom. A kolbász bőrét lehúzom, vékonyra karikázom.
A szalonnát kiolvasztom, és a hagymát megfonnyasztom rajta. A tűzről lehúzva azonnal belekeverem a pirospaprikát, ráöntök 1 dl vizet és hozzáteszem a kockára vágott húst. Fehéredésig pirítom, majd sózom, borsozom, hozzáteszem a zellert, s együtt pirítom néhány percig. Ezután jön az ételbe a zúzott fokhagyma, a zöldpaprika és a paradicsom. Ráöntöm a mustot és a vörösbort, majd fedő alatt puhára párolom.
Kevés, de sűrű leve maradjon.
Köretként jó barnára pirított házi tarhonyát vagy fehér, foszlós házikenyeret kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.