Elkészítés: A sertrésszüzet, a meghámozott vöröshagymával, fokhagymával, zsályával, kakukkfűvel ízesített zöldséglevesben lassú tűzön 20 perc alatt megfőzzük.
A megtisztított zöldbabot éles késsel 2-3 centis darabokra vágjuk, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A paprikavinegretthez a megmosott leszárított piros húsú paprikát kicsi kockákra aprítjuk. Ezután a mustárt az olívaolajjal elkeverjük, hozzáadjuk a balzsam- vagy vörösborecetet, majd beleszórjuk a paprikát, és sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, rozmaringgal, a zúzott fokhagymával ízesítjük.
A sertésszüzet éles késsel vékony szeletekre vágjuk, köralakban tányérra tesszük, a közepére halmozzuk a roppanós zöldbabot, és meglocsoljuk a paprikavinegrettel. Hidegen és melegen is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.