Elkészítés: A szűzérmét lemosom, és 1,5 cm-es darabokra vágom. Ahány darabra vágtam a húst, annyi szelet hagymát, egész fej gombát, paradicsomkarikát és édesköményszeletet vágok fel.
A húst sózom, borsozom, egy hőálló tálat kiolajozok, majd fogpiszkáló segítségével egymásra rakom a szeleteket, alulra kerül a hús, rá a hagyma, a paradicsom, az édeskömény és a gomba, majd az egészet 1 szelet baconnel letakarom.
Előmelegített sütőben, alufólia alatt 200 fokon 70 percig sütöm, majd leveszem a fóliát, a levével meglocsolom, és addig sütöm, amíg szalonna ropogós lesz (légkeverés, infra segít rajta).
A tököt ugyanakkor a sütő aljára csempészem, feldarabolva, sülhet együtt a hússal egy lapos tepsiben.
A krumplit megpucolom, felkockázom, sós vízben megfőzöm, leszűröm, áttöröm, forralt tejjel, vajjal, reszelt sajttal lágyítom, szerecsendióval, sóval utánaízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.