Előkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, a leveleit metéltre vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és gerezdekre vágjuk - felhasználásig hideg vizet öntünk rá. A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük.
Elkészítés: Az olajat mély serpenyőben felforrósítjuk, a húst körös-körül hirtelen elősütjük. Megszórjuk kevés sóval, borssal, köménnyel. A kelkáposztát és a burgonyát a húshoz adjuk, felöntjük fél liter vízzel, beleszórjuk a Delikátot, és lefedve lassú tűzön kb. 30 percig főzzük. A húst kivesszük, melegen tartjuk. A tejfölt a zöldségekhez keverjük és összeforraljuk. A húst felszeleteljük, és a burgonyás káposztával együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.