Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom, és apróra összevágom. Az olajat felteszem egy fazékban a tűzre, és beleteszem az összevágott gyökeret, sárgarépát, vöröshagymát, fokhagymát. Ezeket az olajon egy kicsit megpuhítom, és felengedem vízzel, majd beleteszem a burgonyát, a zöldpaprikát, a fűszereket. Amikor a burgonya is megfőtt, beleteszem az apróra vágott zöldségzöldet. A tojássárgáját elkeverem a tejföllel, és azt is hozzáadom. Óvatosan kevergetve felforralom, majd leveszem a tűzről. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.