Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom, és apróra összevágom. Az olajat felteszem egy fazékban a tűzre, és beleteszem az összevágott gyökeret, sárgarépát, vöröshagymát, fokhagymát. Ezeket az olajon egy kicsit megpuhítom, és felengedem vízzel, majd beleteszem a burgonyát, a zöldpaprikát, a fűszereket. Amikor a burgonya is megfőtt, beleteszem az apróra vágott zöldségzöldet. A tojássárgáját elkeverem a tejföllel, és azt is hozzáadom. Óvatosan kevergetve felforralom, majd leveszem a tűzről. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.