Elkészítés: Darabokra vágom a libanyakat és zúzát. A sárgarépát vajban megkaramellizálom (nem éghet meg!!), hozzáadom a vöröshagymát és a fehérrépát, sózom. Ráteszem a nyakat és a zúzát, felöntöm vízzel,
ételízesítővel meghintem. A tárkonylevelet összevágom és hozzáadom.
Ha megpuhult a hús, a tejfölt kikeverem forró lével, és belekavarom a levesbe, úgyszintén a lisztet hidegen vízben kikeverem (csomómentesen), és belekeverem az elkészült levesbe.
A végén beleteszem a citrom és a narancs levét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.