Elkészítés: Darabokra vágom a libanyakat és zúzát. A sárgarépát vajban megkaramellizálom (nem éghet meg!!), hozzáadom a vöröshagymát és a fehérrépát, sózom. Ráteszem a nyakat és a zúzát, felöntöm vízzel,
ételízesítővel meghintem. A tárkonylevelet összevágom és hozzáadom.
Ha megpuhult a hús, a tejfölt kikeverem forró lével, és belekavarom a levesbe, úgyszintén a lisztet hidegen vízben kikeverem (csomómentesen), és belekeverem az elkészült levesbe.
A végén beleteszem a citrom és a narancs levét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.