Elkészítés: A megmosott húst - mintha pörköltet készítenék - kockára vágom.
Megtisztítom a burgonyát, négybe vágva vízbe rakom, félreteszem.
A hagymát apró kockára vágom, olajon üvegesre párolom, hozzáadok még 1-2 cikk apróra vágott kaliforniai paprikát, majd a felkockázott húst. A párolást a hús fehéredéséig folytatom, majd
belevágok egy kisebb paradicsomot, megszórom durvára őrölt színes borssal, tárkonnyal és ételízesítővel vagy sóval, rövid lével lassú tűzön főzöm.
Fél óra múlva hozzáadom a burgonyát, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, ha kell, utána ízesítek.
Tálaláskor apróra vágott friss snidlinggel szórom meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.