Elkészítés: A marhalábszárat apró kockára, a vöröshagymát és fokhagymát finomra vágjuk. Kevés olajon a vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük a fokhagymát, majd az apró kockára vágott húst, és fehéredésig pároljuk. Pirospaprikával megszórjuk, és annyi vízzel engedjük fel, amennyi ellepi. Sózzuk, tárkonnyal, borssal, piros arannyal ízesítve félpuhára főzzük (kb. 1-1,5 óra, függ a hús minőségétől).
Közben a vegyes zöldségeket apró kockára vágjuk, kevés olajon, állandó kevergetés mellett megpirítjuk, és a félig megfőtt húsalaphoz öntjük. Felengedjük vízzel, sózzuk, beledobjuk a leveskockát, a citromhéjat, tovább főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. (Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzátesszük a zöldborsót, a krumplikockát és a levestésztát.)
A tejszínt vagy tejfölt elkeverjük a liszttel, elvégezzük a hőkiegyenlítést, behabarjuk a levest, és lassú tűzön főzzük még 10 percig. Közben ízlés szerint ízesítjük még tárkonnyal, borssal, citromlével, cukorral (ki hogyan szereti).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.