Elkészítés: A pulykamellet felcsíkozzuk és a tárkonnyal pácoljuk (só nélkül). Míg pácolódik előkészítjük a zöldségeket. A felhevített olajon megpirítjuk a húst, az egyenletes kockára vágott sárgarépát, póréhagymát és paprikát, fűszerezzük a Delikát8-cal. Hozzáadjuk a rizst, majd a húslevessel felöntve fedő alatt megpároljuk. Ha a rizs majdnem puha, hozzáadjuk a tejszínnel és a vízzel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériát és 2-3 perc alatt összeforraljuk. Reszelt sajttal dúsítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.