Elkészítés: A veséket félbevágjuk, és minden fehér faggyús résztől megtisztítjuk.
Az olajon megfuttatjuk a lereszelt vöröshagymát, majd átsütjük rajta a vékony szeletekre vágott vesét. Meghintjük tárkonnyal, 1-2 evőkanál vízzel, és nagyon kis lángon, időnként megkeverve puhára pároljuk. Ezután néhány csepp tárkonyecettel ízesítjük.
A lisztet a tejföllel simára keverjük, behabarjuk vele a vesét. Jól összeforraljuk, majd levesszük a tűzről, és közvetlenül tálalás előtt megsózzuk.
Rizibizit kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.