Elkészítés: A fagyasztott leveles tésztát felengedjük, kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy közepes tepsit. A spenótot és a mángoldot megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A pórét és zöldhagymát karikákra szeljük, és margarinon megpároljuk. Hozzáadjuk a szétzúzott fokhagymát, az összevágott spenótot és mángoldot, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük. A túrót kockára vágjuk, a tojást felverjük, és hozzáadjuk a zsemlemorzsát. Ezután az összes hozzávalót jól elkeverjük, és egyenletesen a tésztára kenjük. Felülről befedjuk a másik kinyújtott tésztalappal. Néhány helyen villával megszúrkáljuk, bekenjük tojással, majd előmelegitett sütőben 180-200 fokon 30-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.