Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a sárgájával elkevert porcukrot, az olvasztott vajat és végül a sütőporral elkevert lisztet.
Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejben sűrűre főzzük a búzadarát. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kevert vajat.
A kihűlt tésztát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel. A krémbe
kimagozott meggyet nyomkodunk.
A sütemény néhány órát pihentetjük,majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.