Elkészítés: Egy serpenyőben olajat hevítek, fél percre beledobom a felszeletelt fokhagymát, majd kiszedem, félreteszem.
A karajt bedörzsölöm sóval és borssal, a felhevített olajon körbepirítom, felöntöm a tejjel, hozzáadom a zöldfűszereket, a citromhéjat, és alacsony lángon fedő nélkül 3/4 órán át főzöm, figyelek, ki ne száradjon, közben néha megfordítom.
Ha ekkorra nem párolgott el az összes folyadék, akkor a húst kiszedve elforralom a mártást. 10 percet pihentetem tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.