Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, és belekeverjük az étolajat, a sót, a cukrot és az élesztőt. A lisztet lassan beleszórjuk, és jól kidagasztjuk. Ezután meleg helyen kelesztjük.
A tésztát 8 egyenlő cipóra vágjuk, és tányér alakúra kinyújtjuk. A kiflik nagyságát tetszőlegesen lehet változtatni a tészta felosztásával.
A margarint kockákra vágjuk, és ezeket a tészta szélére tesszük, majd feltekerjük, és megkenjük tojással. A tetejére reszelt sajtot szórunk.
Forró sütőbe toljuk és megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.