Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, és belekeverjük az étolajat, a sót, a cukrot és az élesztőt. A lisztet lassan beleszórjuk, és jól kidagasztjuk. Ezután meleg helyen kelesztjük.
A tésztát 8 egyenlő cipóra vágjuk, és tányér alakúra kinyújtjuk. A kiflik nagyságát tetszőlegesen lehet változtatni a tészta felosztásával.
A margarint kockákra vágjuk, és ezeket a tészta szélére tesszük, majd feltekerjük, és megkenjük tojással. A tetejére reszelt sajtot szórunk.
Forró sütőbe toljuk és megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.