Elkészítés: Az apróbb burgonyát sós vízbe rakjuk, kissé áztatjuk, majd a külsőhéját lekaparjuk. Sós vízben feltesszük főni, de nem főzzük teljesen puhára.
Egy tűzálló tálat alaposan kivajazunk, és a leszűrt burgonyát beletesszük, rásimítjuk az időközben elkészített gombapörköltet, végül leöntjük a tejföllel, amit kevés vízzel hígítunk, ha sűrű. Tetejére szórjuk az aprított petrezselyemzöldet, karikákra vágott újhagymát, és forró sütőben 15-20 percig sütjük.
Végül megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőbe visszatéve kb. 10-15 perc alatt ráolvasztjuk.
Melegen tálaljuk, megszórva a ropogósra sütött zsálya- és rozmaringlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.