Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, papírtörlővel kissé megszárítjuk. Kissé kiklopfoljuk.
Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, 4 evőkanál lisztben megforgatjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a bordákat hirtelen mindkét oldalunkon megsütjük benne. Egy lábasban félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsiradékba hintünk 2 evőkanál lisztet, kissé megpirítjuk, majd felöntjük a húslevessel. Fölforraljuk. A lábosban lévő bordákra öntjük ezt a levet, és húst puhára pároljuk benne. Amikor elkészült, a húst tálra rakjuk. A visszamaradt lében jól elkeverjük a tejfölt, a citrom levét, és forrón tálaljuk. Burgonyapüré, párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.