Elkészítés: Az olvasztott vajon megfuttatom a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a zöldborsót és a megtisztított darabolt csiperkét. Felmelegítem, kevergetve, közepes tűzön 4-5 percig tovább párolom, majd megszórom liszttel, és jól elkeverem, hogy ne legyen csomós. Felöntöm annyi zöldséglevessel, hogy jó kétujjnyira ellepje, felforralom, majd lassú tűzön főzöm, amíg a borsó megpuhul. Közben sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítem.
Mielőtt a levenném a tűzről, belekeverek egy merőkanálnyi forró zöldséglevessel simára kevert tejfölt. Most már nem főzöm tovább, forrón tálalom, és megszórom kevés aprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.