Elkészítés: A rizst főzzük meg, és egyenletesen terítsük szét egy tűzálló tál alján. Amíg a rízs készül, a felkockázott (vagy darált) húst keverjük össze sóval, borsal és snidlinggel. (Ha ezt a főzés megkezdése előtt tesszük pl. egy órával, még jobb íze lesz!) Serpenyőben a húst kifehéredésig sütjük. Ezután az összetört fokhagymát és a tejfölt a húsra öntjük, majd takarék lángon, lefedve, puhára pároljuk.
A paradicsomot felkarikázzuk, és a rizsre tesszük a szeleteket. Az elkészült húst a paradicsomkarikákra merjük, és egyenletesen elrendezzük. (Ha kockázott húst használtunk, akkor a levét elkeverjük 1 dl tejjel és 1 kanál étkezési keményítővel. Az így kapott szószt a húsra öntjük.) A zöldségeket kockázzuk fel (ha nem kész keveréket használunk), és serpenyőben forgassuk össze kis sóval, borssal és szárított petrezselyemmel. (A kalifornia paprikából hagyjunk meg pár kockázott darabot a végére.) Ha már félkészre pároltuk őket, terítsük az eddigiekre. Egy kenőecsettel borítsuk be tejföllel, majd reszeljük rá a sajtot. Az apróra felkockázott kaliforniai paprikából a félretett kockákat díszítésként szórjunk a tetejére. Ezután 25 perc alatt a sütőben 200 fokon süssük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.