Elkészítés: Megmossuk és pici rózsáira szedjük a karfiolt. A burgonyát meghámozzuk és kis kockákra szeleteljük. A hagymát megpucoljuk és egészben hagyjuk. Egyszerre teszünk mindent a fazékba: karfioldaradokat, burgonyát, hagymát, zellerlevelet, petrezselymet, és a megmosott rizst is. Teszünk rá sót illetve ételízesítőt. Fedő alatt lassú tűzön főni hagyjuk addig, míg minden meg nem puhul. Ha minden megfőtt, a tejfölt külön edényben összekeverjük a liszttel, majd a leveshez adjuk. Megvárjuk, hogy felfőjön a víz, utána még ízlés szerint lehet tenni bele fűszereket, de borsot semmiképp!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.