Elkészítés: Egy kisebb tepsi aljára egy sor kekszet teszek. 28 dkg tejfölt elkeverek 4 csomag vaníliás cukorral, majd a keksz tetejére kenem.
Jön még egy sor keksz, majd 28 dkg tejfölhöz keverem a baracklekvárt, majd a kekszre kenem.
Újabb sor keksz következik, a maradék 28 dkg tejfölhöz hozzákeverem a porcukrot, majd a keksz tetejére kenem.
Jön az utolsó réteg keksz, erre öntöm a narancszselét. 2 csomag színtelen tortazselét felfőzök 4 dl narancsszörppel, majd hozzáadom a vérnarancs aromát. Amikor látom, hogy kezd szilárdulni, a kekszsor tetejére öntöm. Hagyom kihűlni, majd néhány órán át a hűtőben tartom.
A kekszek mentén szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.