Elkészítés: Egy kisebb tepsi aljára egy sor kekszet teszek. 28 dkg tejfölt elkeverek 4 csomag vaníliás cukorral, majd a keksz tetejére kenem.
Jön még egy sor keksz, majd 28 dkg tejfölhöz keverem a baracklekvárt, majd a kekszre kenem.
Újabb sor keksz következik, a maradék 28 dkg tejfölhöz hozzákeverem a porcukrot, majd a keksz tetejére kenem.
Jön az utolsó réteg keksz, erre öntöm a narancszselét. 2 csomag színtelen tortazselét felfőzök 4 dl narancsszörppel, majd hozzáadom a vérnarancs aromát. Amikor látom, hogy kezd szilárdulni, a kekszsor tetejére öntöm. Hagyom kihűlni, majd néhány órán át a hűtőben tartom.
A kekszek mentén szeletelem.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.