Elkészítés: Fontos, hogy minden alapanyag langyos legyen!!! A hozzávalókat lágy tésztává dolgozom, egy kicsit még ragad is (így könnyebben kel). Kb 1-1,5 órát kelesztem, majd újra átgyúrom még egy kis liszttel, hogy rugalmas tésztát kapjak. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom, a tetejét vízzel megkenem, és szórok rá lisztet, majd bevagdosom. Kb. még 1 órát (duplájára) kelesztem. 200 fokos sütőben, alul felül, nem légkeveréssel 40-60 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy készen van-e.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.