Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk a cukorral. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, az élesztőt és a többi anyagot hozzáadjuk. Jó gyenge tésztát készítünk. Fél órát a deszkán pihentetjük. Utána elnyújtjuk, összehajtjuk. Ezt még kétszer megismételjük, 20-20 perces pihenés után. A tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, késsel megvagdossuk. Kiszaggatjuk a pogácsákat, tetejüket megkenjük tojásfehérjével, megszórjuk sajttal. Közepesen meleg sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.