Elkészítés: 5 tojássárgáját 25 dkg porcukorral kikeverünk,hozzáadunk 1 dl olajat, ezt is habosra keverjük, majd beletesszük a 25 dkg lisztet, melyben elkevertük a sütőport. Tovább keverjük, majd 1 dl vizet öntünk bele, aztán a tojások kemény habbá vert fehérjét. A massza felét belecsorgatjuk a tepsibe, a másik felébe belekeverjük a kakaót, és ezt is belecsorgatjuk a tepsibe. A 2 csomag pudingport külön-külön megfőzzük az előírás szerint, és még forrón a tésztára csorgatjuk, majd fél óra alatt megsütjük. Közben a tejfölt kikeverjük 4 evőkanál cukorral, és ha a tészta megsült, még forrón a tetejére kenjük, végül megszórjuk fahéjas cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.